Njoftim per studentet diplomante :: 15-06-2016 13:00:31 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Njoftohen te gjithe studentet e sistemit Master profesional dhe shkencor drejtimi energjetik si dhe ato te sistemit 5 vjecar te cilet kane planifikuar mbrojtjen e temes se diplomes se tyre ne periudhen 11- 22  Korrik 2016, te paraqiten ne Departamentin e Sistemeve te Fuqise ne date 21.06.2016 per Kontrollin e pare te Projekt Diplomes. Studentet te cilet nuk kane bere zyrtarizimin e temes se Projekt Diplomes, te paraqiten se bashku me dokumentin e plotesuar te aplikimit te firmosur nga udheheqesi.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.