NJOFTIM PER MBROJTIEN E DIPLOMAVE :: 08-07-2016 13:19:32 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen te gjithe studentet qe kane pergatitur dhe finalizuar  punimin e diplomes se data e dorezimit te diplomes ( lidhur dhe firmosur nga udheheqesi) eshte 12.07.2016 ora 11:00 prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise.

Mbrojtja e diplomave do te jete ne date 14 Korrik 2016 ora 10 ne DSEF. 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.