Njoftim per kontrollin e diplomave ne Master i Shkencave sesionin i vjeshtës, 2020. :: 17-09-2020 19:28:58 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, Master i Shkencave dhe Profesional, të Automatizimit të Industrisë dhe Inxhinierisë Mekatronike se:

1.      Dy kontrollet e para të diplomave për sezonin e vjeshtës do të jenë:

                                 29 SHTATOR 2020, ora 10:00 – 12:00

                                      19 TETOR 2020, ora 10:00 – 12:00

Kontrolli i diplomave, do të kryhet pranë laboratorit të Matjeve Elektrike, nga Dr. Gentian DUME për studentët e Masterit Profesional dhe Shkencor për drejtimin e Automatizimit të Industrisë, Masterit Profesional, Inxhinieri Mekatronike,

2.      Studentët, kur të paraqiten për kontroll, duhet të kenë më vete:

- tre fletët e para të diplomës të plotësuara. Fletët e para të diplomës i gjeni në faqen e Fakultetit: www.fie.upt.al

- draft materialin e diplomës së punuar të printuar, në përputhje të plotë me kërkesat e programit të studimit shiko faqen e fakultetit http://www.fie.upt.al

Studentët që nuk paraqiten në kontrolle ose kanë vetëm tre faqet e para, skualifikohen nga mbrojtja e diplomave në këtë sezon.

3.      Kontrolli i fundit i diplomës dhe dorëzimi i saj do të jetë:

                             27 TETOR ora 10:00 – 12:00

Pranë Departamentit të Automatikës, Prof. As. Genci SHARKO.

4.      Mbrojtja e diplomës do të jetë: 30 TETOR ora 9:00

 

 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.