Njoftim per Kontrollin e Diplomave :: 21-09-2020 10:02:01 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM
 
Njoftohen te gjithe studentet e drejtimit energjetike Master Profesional dhe Masterit Shkencor qe jane rregjistruar dhe kane parashikuar mbrojtjen e diplomave ne sezonin e VJESHTES 2020 ne lidhje me kontrollin dhe mbrojtje e diplomave ne datat e meposhtme : 
  • 28.09. 2020 ora 10:00 – 12:00 - Kontrolli i dyte per studentet e MP dhe MSH,   materiali i pergatitur Kontrolli do te behet nga pedagoget Udheheqes te Diplomave.
  • 20.10.2020 Kontrolli i fundit i Projekt Diploames do te behet nga pedagoget udheheqes.
  • 26.10.2020 - Dorezimi i Projekt Diplomes te printuar, per studentet e MSH  lidhur dhe firmosur e shoqeruar me kopje elektronike ne CD.
  • Mbrojtja e Projekt Diplomave eshte parashikuar ne date 29.10.2020 ora 11:00 prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise.
Studentet qe nuk paraqiten ne daten e mesiperme te kontrollit  humbasin te drejten per mbrojtjen e  Projekt - Diplomes.
 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.