ORARI I PROVIMEVE SEZONI I VJESHTES 2020 :: 28-09-2020 17:46:37 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen stafi pedagogjik dhe studentet se orari i provimeve te sezonit te vjeshtes 2020 eshte shfaqur ne website e fakultetit. http://www.fie.upt.al/Orari_i_provimeve.php

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.