NJOFTIM PER MBROJTIEN E DIPLOMAVE :: 15-10-2020 20:36:23 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen studentet  PROGRAMI I STUDIMIT MASTER NË INXHINIERI ELEKTRIKE SE Mbrojtja e diplomave në programin e studimit:

  • Master Shkencor në Inxhinieri Elektrike”, drejtimi: Automatizim Industrie, do të zhvillohet në datën 30.10.2020, ora 9.00 në sallat FIE 106, FIE 107.

 

Shënime:

1- Të gjithë studentët e interesuar për diplomim të dorëzojnë në Sekretarinë Mësimore dokumentat e mëposhtëm: a-Fotokopje të kartës së identitetit dhe çertificatë personale b- Vërtetim nga Biblioteka FIE.

2- Për më tepër informacione mbi diplomimet, studentët mund të drejtohen pranë departamenteve përkatëse. 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.