Mbi aplikimet e studentëve për regjistrim në platformën online FIE :: 10-11-2020 11:29:06 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Në platformën e mësimdhënies online Microsoft Teams në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike, janë aktivizuar userat e studentëve të rregullt në ciklin e parë të Studimeve Bachelor për ndjekjen e mësimdhënies së semestrit të parë 2020-2021, e cila ka filluar të zhvillohet prej datës 09/11/2020.

Për të vijuar procesin e mësimdhënies edhe me studentët e tjerë (jot e rregullt) në këtë cikël studimi, u lutemi studentëve të interesuar të dërgojnë kërkesën e tyre për frekuentim  në vitet I, II, III BCH në Inxhinieri Automatizim Industri, Inxhinieri Energjtitike dhe Inxhinieri Mekatronike.

Email-at të dërgohen në adresën: sekretaria@fie.upt.al brenda ditës së premte, datë 13/11/2020.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.