Njoftim per regjistrimin ne Master Shkencor dhe Profesional :: 14-11-2020 07:21:49 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen studente fitues te Ciklit te Dyte se Regjistrimi i kandidatëve të cilët do të paraqiten personalisht ose nepermjet personit te autorizuar prej tyre, për programet e studimit ku janë shpallur fitues në Ciklin e Dytë të Studimeve në FIE;

 •  MASTER i SHKENCAVE

 •  MASTER PROFESIONAL

Do te behet  ne datat 16-26 Nëntor 2020,   ne oren 1000 – 1400

pranë Sekretarisë Mësimore FIE.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.