Njoftom per kontrollin e diplomes :: 08-03-2017 11:39:07 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, Master Profesional dhe Master i Shkencave, të Automatizimit të Industrisë dhe Inxhinierisë Mekatronike se:

1.   Kontrolli i fundit për diplomat është më 13 Mars 2017, ora 10:00 – 11:00. Studentë duhet të kenë me vete çertifikatën e gjuhës së huaj si provim ndërkombëtar.

2.   Studentët duhet ti dorëzojnë diplomat të lidhura libër, pasi të jenë firmosur prej tyre dhe nga udhëheqësi si dhe materialin e diplomes ne CD.

Studentët që nuk paraqiten në 13 Mars 2017, skualifikohen nga mbrojtja e diplomave në këtë sesion.

3.   Mbrojtja e diplomave do të bëhet më 17 Mars 2017, ora 9:00.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.