Njoftim per Temat e Projekt Diplomes :: 11-01-2021 20:34:34 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen te gjithe studente e MSH dhe MP drejtimi Energjetike te cilet kane plotesuar kushtet per te marre Projekt Diplomen se ne date 15.01.2021 ora 10:00, duhet te paraqiten prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise se bashku me formualin e aplikimit te diplomes per te marre temen e diplomes dhe pedagogun udheheqes.

 

 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.