LAJMERIM :: 24-03-2021 10:25:55 UTC :: posted by Elektrike

LAJMERIM

Mbi dorëzimin e certifikatës së gjuhës së huaj

për studentët e Ciklit të Dytë Master i Shkencave në FIE.

Sipas strukturës mësimore të Ndryshuar për vitin akademik 2020-2021 duke filluar nga data 15.02.2021, sezoni i mbrojtjes së diplomave për Ciklin e Dytë fillon prej Dt.29.03.2021-09.04.2021.

Lajmërohen studentët se:

1.   Afati Maksimal i dorëzimit te certifikatave  të njohjes së gjuhës së huaj per studentët e Ciklit të Dytë Master i Shkencave të regjistruar për herë të parë në vitet akademike 2019-2020 dhe 2020-2021 do te jete para fillimit të mbrojtjes së diplomave.

2.   Në rast të mosrespektimit të këtij afati, studenti nuk do të lejohet të hyjë në mbrojtje të diplomës.

3.   Dorëzimi i certifikatës së mbrojtjes së gjuhës së huaj kryhet pranë Sekretarisë Mësimore FIE.

 

                                                                                Sekretaria Mësimore FIE

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.