Njoftim per tema e diplomes :: 03-04-2017 17:03:53 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët e Master i Shkencave dhe Profesional viti i II, të profilit Elektroenergjetike  të cilët kanë mbyllur të gjitha provimet.

Te paraqiten prane departementit te Sistemeve Elektrike te Fuqise per ndarjen e temave te diplomave  ne date 05.04.2017 nga ora 11:00 deri 12: 00. 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.