Njoftim per Provimin e Formimit :: 31-01-2022 07:52:02 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim 

Njoftojme se Provimi i Formimit ne Programin Bachelor ne Inxhinieri  Elektrike-Energjitike do te zhvillohet ne date 16 mars 2022 ora 11:00 ne Fakultet.
 
Konsultimet do te zhvillohen ne periudhen 7-11 Mars, ora 10;00-13;00 ne lendet:
  • Bazat e Automatikes- 7 Mars
  • Makina Elektrike- 8 Mars
  • Sistemet Elektrike-9 Mars
  • Shprendarja dhe Perdorimi i Energjise /Teknika Sigurimit-10 Mars
  • Matje Elektrike- 11 Mars
 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.