Njoftim per kontrollin e diplomave të cikilit të dytë “Master”, sezoni i dimrit, viti akademik 2021-2022 :: 01-02-2022 10:00:11 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, Master i Shkencave dhe Master Profesional në Automatizim të Industrisë dhe Master Profesinal në Inxhinieri Mekatronike se:

  1. Dy kontrollete para të diplomave për sezonin e dimrit, viti akdemik 2021-2022 do të jenë:

1   Mars 2022, ora 11:00 – 12:00

15Mars 2022,   ora 11:00 – 12:00

Kontrolli i diplomave, do të kryhet pranë laboratorit të automatikës, nga Dr. Arnisa MYRTELLARI për studentët e Masterit Profesional dhe Shkencor për drejtimin e Automatizimit të Industrisë, Masterit Profesional, Inxhinieri Mekatronike.

  1. Studentët, kur të paraqiten për kontroll, duhet të kenë më vete:

- tre fletët e para të diplomës të plotësuara. Fletët e para të diplomës i gjeni në faqen e Fakultetit: www.fie.upt.al

- draft materialin e diplomës së punuar të printuar, në përputhje të plotë me kërkesat e programit të studimit shiko faqen e fakultetit http://www.fie.upt.al

Studentët që nuk paraqiten në kontrolle ose kanë vetëm tre faqet e para, skualifikohen nga mbrojtja e diplomave në këtë sezon.

  1. Kontrolli i fundit dhe dorëzimi i diplomës do të jetë me:

22 Mars ora 09:00 – 11:00

Pranë laboratorit të Makinave Elektrike, Dr. Gentian DUME.

  1. Mbrojtja e diplomës do të jetë:

25 Mars ora 9:00

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.