Njoftim per pushimim e dites se hene :: 18-03-2022 14:59:14 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Bazuar në Urdhërin e marrë nga Rektorati  i UPT ,nr. 595 Prot. Dt. 18.03.2022, njoftohen të gjithë studentët, në të gjitha  Ciklet e Studimit në Fakultetin e Inxhiniesrise Elektrike si dhe për personelin akademik dhe ndihmësakademik, se dita e Hënë, dt 21.03.2022 do të jetë ditë pushimi.

Dita e punës e dt 21.03.2022 do të zevendësohet në një nga ditët e pushimit brenda këtij viti akademik.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.