Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/upt/public_html/fie.upt.al/upload/functions.php on line 1798

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/upt/public_html/fie.upt.al/upload/functions.php on line 1801

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/upt/public_html/fie.upt.al/upload/functions.php on line 517
Njoftim mbi kontrollin e diplomave :: 18-06-2018 12:09:26 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, Master i Shkencave dhe Profesional, të Automatizimit të Industrisë dhe Inxhinierisë Mekatronike se:

1. Dy kontrollet e para të diplomave për sezonin e verës do të jenë: 25 Qershor 2018, ora 12:00 – 14:00 dhe Korrik 2018, ora 12:00 – 14:00

2. Kontrolli i diplomave, do të kryhet pranë laboratorit të Automatikes, nga Dr. Margarita Gjonaj për studentet e Masterit Profesional, Inxhinieri Mekatronike dhe pranë laboratorit të Transmisioneve Elektrike, nga Dr. Arnisa Myrtellari për studentet e Masterit Profesional dhe Shkencor për studentët e Automatizimit të Industrisë.

3. Studentët, kur të vinë për kontroll, duhet të kenë më vete:

- tre fletët e para të diplomës të plotësuara. Fletët e para të diplomës i gjeni në faqen e Fakultetit: www.fie.upt.al

- draft materialin e diplomës së punuar të printuar, në përputhje të plotë me kërkesat e programit të studimit shiko faqen e fakultetit http://www.fie.upt.al/master.php

Studentët që nuk paraqiten në kontrolle, skualifikohen nga mbrojtja e diplomave në këtë sezon.

4. Kontrolli i fundit i diplomës dhe dorëzimi i saj do të jetë: 9 Korrik ora 12:00 – 14:00. Pranë Departamentit të Automatikës, Prof. Dr. Aida Spahiu. 

5. Mbrojtja e diplomës do të jetë: 13 Korrik ora 9:00.

 

Njoftimi u shfaq me 18.06.2018

 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.