Njoftim për provimin e lëndës së Rregullimi Automatik ne SE :: 18-06-2018 13:31:53 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim 

Njoftohen studentet e Master Shkencor  dhe Master Profesional profili Energjetike se provimi i lendes "Rregullimi Automatik ne Sistemet Elektroenergjetike"  dhe " Automatizimi i SE" do te zhvillohet me date 26 Qeshor ora 9:00 salla 209.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.