Njoftim mbi kontrollin e diplomave :: 20-06-2018 08:45:43 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim
Njoftohen te gjithe studentet qe jane regjistruar dhe kane parashikuar mbrojtjen e diplomave ne sezonin e veres (Korrik 2018), te paraqiten prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise ne daten   e meposhtme  per kontrollin e punes se kryer: 
  • 28 Qershor 2018 ora 10:00 – 12:00 - Te paraqitet draft Projekt Diploma sipas udhezimeve te publikuara ne faqen e internetit te fie. 
  • 6 Korrik 2018 ora 10:00 – 12:00 - Dorezimi i Diplomes 
  • 10 Korrik 2018  ora 09:30 - Mbrojtja e Diplomes  
Studentet qe nuk paraqiten ne daten e mesiperme humbasin te drejten per mbrojtjen e Projekt Diplomes ne kete sezon.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.