Pjesemarrje studentesh ne shkollen verore, ne Berlin :: 06-06-2022 08:18:34 UTC :: posted by Elektrike

Të nderuar studentë, 

Në faqen e  web-in e UPT-së,  është shpallur njoftimi për përzgjedhjen e 4 studentëve nga UPT, për të marrë pjesë në shkollën verore në Berlin. 

Kohëzgjatja e shkollës verore: 22 – 26 gusht 2022 

Studentët duhet të jenë të regjistruar në Universitetin Politeknik të Tiranës, të kenë kryer një vit akademik (duke filluar nga viti i dytë Bachelor, ose Master). 

 

Numri total i studentëve që do të nominohen nga UPT: 4 (Prej të cilëve, 2 do të përzgjidhen nga DAAD). 

Studentët marrin një grant udhëtimi prej 525,00 € dhe një grant akomodimi prej 273,00 €. 

Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët: 

 

- CV; 

- Kopje e Pasaportës; 

- Vërtetim studenti; 

- Listë notash e studimeve deri në momentin e aplikimit; 

- Letër Motivimi (në gjuhën angleze); 

- Çertifikatë e gjuhës angleze (Niveli minimal i kërkuar është B2). 

  

Afati i fundit i aplikimit, prane Drejtorise se Komunikimit dhe Koordinimit ne UPT, është 20 qershor 2022 

Kliko ketu per programi i shkolles verore.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.