Njoftim :: 03-09-2022 10:28:29 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Te gjithe studentet qe nuk kane kryer shlyerjen e detyrimeve financiare (tarifave te shkollimit per te gjitha ciklet e studimit) per vitin akademik 2021-2022, Ju lutemi te paraqiten prane zyres se finances se FIE perpara fillimit te sezonit te provimeve te vjeshtes per terheqjen e mandatit dhe kryerjen e pageses.

Zyra e finances se FIE.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.