Orari i konsultimeve Provimi i Formimit :: 16-09-2019 08:20:42 UTC :: posted by Elektrike

Orari i Konsultimeve Provimi i Formimit

1. Master Profesional në Inxhinieri Elektrike,profili “AUTOMATIZIMI I INDUSTRISE”

Nr

Titulli i lendës

Data

Ora e konsultimit

Pedagogu

1

Aplikime të elektronikës të fuqisë

26.09.2019

10:00 - 11:00

Dr. Thomaq Koblara

2

Makina Elektrike Speciale

26.09.2019

12:00 - 13:00

Dr. Alfred Pjetri

3

Kontroll Proçesesh

26.09.2019

11:00 - 12:00

Prof. Petrika Marango

4

Transmisione Elektrike të Automatizuara

26.09.2019

9:00 - 10:00

Prof. Aida Spahiu

5

Aplikime Elektrike

26.09.2019

13:00 - 14:00

Dr. Donald Selmanaj

2. MASTER PROFESIONAL NË INXHINIERI MEKATRONIKE

Nr

Titulli i lendës

Data

Data e konsultimit

Pedagogu

1

Elektronika e fuqisë në sistemet mekatronike

26.09.2019

10:00 - 11:00

Dr. Thomaq Koblara

2

Kontroll Proçesesh

26.09.2019

11:00 - 12:00

Prof. Petrika Marango

3

Makina Elektrike Speciale

26.09.2019

12:00 - 13:00

Dr. Alfred Pjetri

4

Rrjetat industriale dhe sistemet e punës në kohë reale

26.09.2019

13:00 - 14:00

Dr. Donald Selmanaj

5

Transmisione Elektrike të Automatizuara

26.09.2019

9:00 - 10:00

Prof. Aida Spahiu

3. Bachelor në Inxhinieri Elektrike, profili “AUTOMATIZIMI I INDUSTRISE”

Nr

Titulli i lendës

Data

Ora e konsultimit

Pedagogu

1

Elektronika e fuqisë

26.09.2019

10:00 - 11:00

Dr. Desar Shahu

2

Makina Elektrike

26.09.2019

12:00 - 13:00

Prof. Asc.. Astrit Bardhi

3

Bazat e Automatikes

26.09.2019

11:00 - 12:00

Prof. Petrika Marango

4

Transmisione Elektrike

26.09.2019

9:00 - 10:00

Prof. Aida Spahiu

5

Matje Elektrike

26.09.2019

13:00 - 14:00

Prof. Asc. Genci Sharko

6

Shperndarja dhe perdorimi i energjise elektrike

26.09.2019

14:00 - 15:00

Msc. Boris Cfarku

4. BACHELOR NË INXHINIERI MEKATRONIKE

Nr

Titulli i lendës

Data

Ora e konsultimit

Pedagogu

1

Elektronika e fuqisë dhe sistemet elektronike

26.09.2019

10:00 - 11:00

Dr. Sanije Çela

2

Bazat e kontrollit automatik

26.09.2019

11:00 - 12:00

Prof. Petrika Marango

3

Makina Elektrike

26.09.2019

12:00 - 13:00

Prof. Asc.. Astrit Bardhi

4

Matje Elektronike dhe teoria e sinjaleve

26.09.2019

13:00 - 14:00

Prof. Asc. Genci Sharko

5

Transmisione Elektrike

26.09.2019

9:00 - 10:00

Prof. Aida Spahiu

6

Teoria e sistemeve mekanike, Mekanika e aplikuar dhe Ndërtim makinash

26.09.2019

14:00 - 15:00

Prof. Asc. Mimoza Cukalla

Provimi do të zhvillohet në datën 30 Shtator ora 10:00, FTI

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.