Njoftim :: 17-01-2020 14:30:30 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Ne date  21 Janar, ora 14.00 ne Sallen 104 tek FTI ,  Ambasada Turke dhe FIE  organizon takimin informues per bursat dhe kurset e gjuhes per vitin 2020. Jane te ftuar te gjite te interesuarit nga studentet e studimeve Bachelorit dhe Masterit ne inxhinjerine elektrike.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.