Zhvillohet dita e informimit për platformën e punësimit online “GRADUA” :: 20-01-2020 14:38:58 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

 21.01.2020, ora 10.00 do të zhvillohet  Info Day në sallën Silvano Pedrollo, pranë Rektoratit të Universitetit Politeknik të Tiranës, ku janë të ftuar të marrin pjesë studentë të Bachelor-it, viti i III-të dhe studentë të Master-it për të marrë më shumë informacion rreth benefiteve që përfitojnë nga regjistrimi në platformën e punësimit online  “GRADUA”.https://gradua.almalaurea.it/.

 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.