Njoftim per Temat e Diplomave :: 22-11-2018 21:02:34 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e Master Shkencor dhe Master Profesional, drejtimit Energjetike, te cilet parashikojne te mbrojne diplomen ne sezonin 04. 03.2019 – 22.03.2019  se:

Duhet të dorëzojnë deri në datën 26 Nëntor 2018prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise  (persona kontakti: Suela Kondo, Donard Shaliu)  formularin e temës së diplomës të firmosur nga pedagogu ose inxhinieri udhëheqës. Formulari i temës së diplomës gjendet në faqen e fakultetit  www.fie.upt.al.

 

Njoftimi per aprovimin e temave te diplomave do te afishohet prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise brenda dates 14 Dhjetor 2018.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.