Lekson i hapur :: 24-11-2018 10:19:36 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Me ftese te Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise, ne kuadrin e veprimtarive kerkimore dhe shkencore te DSEF, diten e Marte ne date 27.11.2018, ora 10:00 ne Laboratorin e Tensioneve te Larta,  i ftuar Dr. Fatmir Elmazi, P.Eng.Senior Technical Consultant (MP4 / MPS) - Global Solution at Schneider Electric Toronto, Canada do te mbaje nje leksion te hapur me studentet e MSH drejtimi Energjetike Viti i dyte si dhe me pedagoget me teme:

“ Vleresimi i sigurise se furnizimit me energji elektrike per ambjentet industriale dhe rruget e permiresimit”

Jane te ftuar te marrin pjese te gjithe te interesuarit.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.