Mundesi punesimi :: 16-02-2023 04:48:14 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Te nderuar studente!

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Fabrikave të çimentos në Elbasan dhe Fushë - Krujë, hapet thirrja për punësim për studentë të  inxhinierisë:

  • Mekanike;
  • Elektrike;
  • Mekatronike;
  • Informatike

Kandidatët duhet të kenë përfunduar ciklin e parë të studimeve Bachelor.

Eksperienca nuk ështe kusht i domosdoshëm që kandidatët duhet të plotësojnë.

Kompania ofron transport, qiranë e vendqëndrimit, analiza mjekësore dhe tarifën e testit të gjuhës së huaj në një nga qendrat e testimeve të gjuhës angleze.

Për detaje lutemi të kontaktoni në zyraekarrierës@upt.al apo të telefononi në 069 708 0245.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.