Ceremonia e diplomimit ne FIE :: 28-03-2023 20:38:55 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Në datën 12 Prill 2023, ora 10:00, në sallën "Silvano Pedrollo" në Rektorat, në godinën kryesore të UPT-së,  Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike organizon ceremoninë e diplomimit, për studentët e ciklit Bachelor dhe Master të diplomuar në FIE. 

Shënim. Studentët duhet të paraqiten në sekretarinë mësimore të FIE në orën 08:30 për të kryer procedurat përkatëse përpara ceremonisë së diplomimit. 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.