Inagurimi i laboratorit në FIE për analizën e energjisë së erës :: 08-06-2023 15:42:59 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Me datë 12 Qershor, ora 14:00, në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike do të zhvillohet ceremonia e inagurimit të laboratorit për analizën e energjinë së erës, i financuar nga kompania amerikane CWP Global. Në ceremoni, përvec përfaqësuesve të FIE, do të jenë të pranishëm themeluesi dhe Drejtuesi i Bordit të CWP, z. Mark CRANDALL, përfaqësues nga Dhoma Amerikane e Tregëtisë, AmChan dhe përfaqësues nga Ambasada e SHBA në Shqipëri.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.