Vini re ndryshime ne orarin e provimeve! :: 12-06-2023 15:45:33 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Duke qene se data 28.06.2023 eshte feste zyrtare, provimet e kesaj date per ciklin Bachelor dhe Master jane caktuar ne data te tjera. Ne folderin "Orari i provimeve_Sezoni_Vere_2023" tek Files, do gjeni orarin e ndryshuar te provimeve per ciklin e pare Bachelor dhe ciklin e dyte Master. Gjithashtu orari i  ndryshuar i provimeve do te publikohet ne faqen e internetit te fakultetit http://fie.upt.al/Orari_‚Äči_provimeve.php dhe do te shpallet ne katin e trete tek kendi i njoftimeve te FIE-se.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.