Njoftim per Mbrojtien e Projekt Diplomes :: 08-07-2014 12:45:33 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, për ciklin e dytë të studimit Master i Shkencave dhe Master Profesional si dhe ai pesëvjeçar, të Automatizimit të Industrisë se:

1.   Mbrojtja e diplomave për këto studentë do të bëhet më:

                               11 Korrik 2014, ora 9:00,  Laboratori i Makinave Elektrike 

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, për ciklin e dytë të studimit Master i Shkencave dhe Master Profesional si dhe ai pesëvjeçar, të Automatizimit të Industrisë se:

1.   Mbrojtja e diplomave për këto studentë do të bëhet më:

                               11 Korrik 2014, ora 9:00,  Laboratori i Makinave Elektrike 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.