Njoftim per datat e kontrollit te diplomave Shtator 2014 :: 09-09-2014 09:48:24 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, për të gjitha ciklet e studimit si sistemi i ri, Master i Shkencave dhe Profesional,  dhe ai pesëvjeçar, të Automatizimit të Industrisë se:

1.   Dy kontrollet e para të diplomave për sezonin e vjeshtës do të jenë:

                               23 Shtator 2014, ora 10:00 – 12:00.

                               30 Shtator 2014, ora 10:00 – 12:00

            2. Kontrolli i diplomave për studentët diplomantë do të kryhet pranë Departamentit                 të Automatikës.

            3. Studentët, kur të vinë për kontroll, duhet të kenë më vete:

                - tre fletët e para të diplomës të plotësuara. Fletët e para të diplomës i gjeni në                     faqen e Fakultetit: www.fie.upt.al

               - draftmaterialin e diplomës së punuar të printuar, në përputhje të plotë me                            kërkesat e programit të studimit shiko faqen e fakultetit                                                              http://www.fie.upt.al/master.php

4.  Kontrolli i fundit i diplomës do të jetë më datë:

3 Tetor 2014 ora 13:00- 14:00

pranë Departamentit të Automatikës për t’u firmosur.

Studentët që nuk paraqiten në kontrolle, skualifikohen nga mbrojtja e diplomave në këtë sezon.

 

Mbrojtja e diplomës do të jetë më datë 8 Tetor 2014 ora 9:00

 

 

 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.