Njoftim per praktiken profesionale :: 11-11-2014 13:57:13 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIMStudentët e Masterit Profesional, drejtimi Automatizimi i Industrisë dhe Masterit Profesional në Inxhinieri Mekatronike, të cilët janë në vitin e dy dhe kanë paraqitur pranë Departamentit të Automatikës kërkesën e tyre për zhvillim e praktikës mësimore, si lëndë e semestrit të parë për vitin e dytë I njoftojmë se: .Ditën e premte datë 14 Nëntor 2014 ora 10:00duhet të paraqiten pranë laboratorit të transmisioneve elektrike pët të marrë informacion në lidhje me zhvillimin e kësaj lënde.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.