Njoftim per Praktiken Mesimore :: 02-03-2015 14:27:03 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Studentët e Vitit të III bachelor, drejtimi Automatizimi i Industrisë dhe Viti i III bachelor në Inxhinieri Mekatronike njoftohen se do të fillojnë praktikën mësimore pranë OSHEE duke nisur nga:

9 Mars 2015 – 3 Prill 2015

Studentët e Vitit të III bachelor, drejtimi Automatizimi i Industrisë duhet të paraqiten ditën e hënë, datë 9 Mars 2015, ora 9:00 në sallën 305 për të marrë udhëzime mbi zhvillimin e praktikës mësimore.

Studentët e Vitit të III bachelor, në Inxhinieri Mekatronike duhet të paraqiten ditën e hënë, datë 9 Mars 2015, ora 9:00 në sallën 306 për të marrë udhëzime mbi zhvillimin e praktikës mësimore.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.