NJOFTIM PER PROVIMIN E FORMIMIT :: 25-06-2015 20:37:49 UTC :: posted by Elektrike

Njoftim

Data e Provimit të Formimit për tre Diplomat Bachelor në FIE, do të jetë 16 Korrik 2015. Periudha e konsultimeve është 13-15 Korrik 2015.

Studentët që dëshirojnë të japin Provimin e Formimit duhet të regjistrohen në Sekretarinë Mësimore dhe të paguajnë tarifën përkatëse të Diplomimit.

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.