NJOFTIM PER KONTROLLIN E DIPLOMAVE :: 28-09-2015 16:10:48 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen Studentet e Drejtimtit Master Shkencor Energjetike, Master Profesional Energjetike dhe Sistemi 5 vjecar se me Date 05.10.2015 nga ora 10.00-12.00 prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise zhvillohet  kontrolli i Dipllomave per sezonin e vjeshtes,

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.