NJOFTIM PER PROVIMIN E FORMIMIT :: 29-09-2015 10:17:58 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Njoftohen studente e sistemit Bachelor te cilet  kane perfundur provimet se Provimi i Formimit per te treja drejtimet zhvillohet ne daten 7 Tetor 2015,  ora 11:00,  SALLA 309 , 316, 305,306

Te dorezojne ne sekretari:

1.    Fotokopje te kartes se identitetit dhe certificate personale

2.    Vertetim nga biblioteka

3.    Mandat – Pagesa per mbrojtjen – 1,000 leke

Veprimet me Sekretarine Mesimore afati perfundimtar date 5 Tetor 2015 ora 15:00

Veprimet me zyren e finacave afati perfundimtar date 5 Tetor 2015 ora 15:00

Programet i gjene ne faqen :http://fie.upt.al/bachelor.php

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.