LAJMERIM :: 29-09-2015 10:20:36 UTC :: posted by Elektrike

Lajmerim:
 
Ne baze te kerkeses studentet aplikante per trasferim studimesh ne Fakultetin e Inxhinjerise Elektrike ne degen Mekatronike si me poshte vijon:
 
1. Indrit Gjergj Nikjari eshte fitues
2. Lindjet Idajet Salillari nuk eshte fitues.
 
Te paraqiten prane sekretarise se FIE per regjistrimin perfundimtar date 29.9-5.10.2015 dhe per terheqje dokumentash. 
 

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.