NJOFTIM PER PREZANTIM DISERTACIONI :: 28-10-2015 10:17:38 UTC :: posted by Elektrike

NJOFTIM

Ditene Premte, me date 30 Tetor2015, ora11.00 prane Departamentit te Sistemeve Elektrike te Fuqise organizohet referimime teme:

"Veshtrim analitik mbi rregullatorin e tensionit dhe gjeneratorin e nje agregati ne HEC VauiDejes"

ne kuader te mbrojtjes se titullit “Doktori Shkencave” nga kandidati:

 

MsC. Eni SAQE

Comments
No comments have been made yet.
<<< Prev 1 Next >>>

Add Comment
Name
Email (optional)
Remember me
:: Comment ::
Characters Left
CAPTCHA
Security Code (copy the security code from the image above)
Password (admins only)
Powered by Fusion News © 2006 - 2010, FusionNews.net.