Njoftim per kontrollin e Projekt Diplomes

Posted by Elektrike on 16-06-2014 13:05:02 UTC

NJOFTIM

Njoftohen studentet diplomante te Master Shkencor, Master Profesional si dhe sistemi i 5-vjecar se kontrolli i Projekt Diplomes do te zhvillohet diten e enjte me 19.06.2014, ora 9:00-12:00 prane departamentit.

Studentet te cilet nuk paraqiten nuk do te lejohen te mbrojne Projekt Diplomen ne sezonin e veres.  

NJOFTIM

Njoftohen studentet diplomante te Master Shkencor, Master Profesional si dhe sistemi i 5-vjecar se kontrolli i Projekt Diplomes do te zhvillohet diten e enjte me 19.06.2014, ora 9:00-12:00 prane departamentit.

Studentet te cilet nuk paraqiten nuk do te lejohen te mbrojne Projekt Diplomen ne sezonin e veres.  

Dergoja Dikujt Tjeter :: Komente 0