Njoftim per Mbrojtien e Projekt Diplomes

Posted by Elektrike on 08-07-2014 12:45:33 UTC

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, për ciklin e dytë të studimit Master i Shkencave dhe Master Profesional si dhe ai pesëvjeçar, të Automatizimit të Industrisë se:

1.   Mbrojtja e diplomave për këto studentë do të bëhet më:

                               11 Korrik 2014, ora 9:00,  Laboratori i Makinave Elektrike 

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët diplomantë, për ciklin e dytë të studimit Master i Shkencave dhe Master Profesional si dhe ai pesëvjeçar, të Automatizimit të Industrisë se:

1.   Mbrojtja e diplomave për këto studentë do të bëhet më:

                               11 Korrik 2014, ora 9:00,  Laboratori i Makinave Elektrike 

Dergoja Dikujt Tjeter :: Komente 0