Njoftim

Posted by Elektrike on 08-09-2014 08:24:29 UTC
NJOFTIM Për shkak të evenimentit që do të zhivollohet në Sheshin “ Nënë Tereza” me datë 21 Shtator 2014 provimet e datave 19 dhe 20 Shtator 2014 do të zhvillohen me datën 22 Shtator 2014 në të njëjtën Orar dhe Sallë që janë afishuar. NJOFTIM Për shkak të evenimentit që do të zhivollohet në Sheshin “ Nënë Tereza” me datë 21 Shtator 2014 provimet e datave 19 dhe 20 Shtator 2014 do të zhvillohen me datën 22 Shtator 2014 në të njëjtën Orar dhe Sallë që janë afishuar.

Dergoja Dikujt Tjeter :: Komente 0