NJOFTIM PER KONTROLLIN E PROJEKT DIPLOMES

Posted by Elektrike on 07-10-2014 16:14:58 UTC

Njoftohen studentet diplomante te Master Shkencor, Master Profesional si dhe sistemi i 5-vjecar se kontrolli i Projekt Diplomes do te zhvillohet diten e premte me 10.10.2014, ora 10:00-12:00 prane departamentit.


Studentet te cilet nuk paraqiten nuk do te lejohen te mbrojne Projekt Diplomen ne sezonin e vjeshtes.

Njoftohen studentet diplomante te Master Shkencor, Master Profesional si dhe sistemi i 5-vjecar se kontrolli i Projekt Diplomes do te zhvillohet diten e premte me 10.10.2014, ora 10:00-12:00 prane departamentit.


Studentet te cilet nuk paraqiten nuk do te lejohen te mbrojne Projekt Diplomen ne sezonin e vjeshtes.

Dergoja Dikujt Tjeter :: Komente 0